top of page

over ons

PROEVERIJ DE STADSTUIN

Proeverij De Stadstuin is te vinden middenin het historische hart van Hanzestad Doesburg in de prachtige Koepoortstraat tegenover het Stadhuis.

De Stadstuin is een restaurant waar je afspreekt met andere mensen of alleen even binnen stapt voor lunch, borrel of diner. Wij willen met een informele sfeer een laagdrempelige restaurant creëren in Doesburg waar je je echt welkom voelt. Onze groene stadstuin biedt ruimte aan een heerlijk terras. Ook aan de voorzijde van ons restaurant is in het hoogseizoen (vanaf eind april) een ruim terras te vinden.

Met een hele goede wijnselectie ( 15 open wijnen per glas verkrijgbaar), uitgebreide keus in speciaal bieren ( 8 x La Trappe op de tap) en een heerlijke lunch, diner en uitgebreide borrelkaart willen wij het bijzondere bereikbaar maken. Wij verwelkomen je graag snel in ons restaurant of op ons terras.

Tot in de Stadstuin,

Jurgen Nijland en team

We zijn een heerlijk proeverij restaurant waar je ongedwongen en informeel kunt eten, afspreken voor de lunch op het terras of voor een borrel, biertje, wijn of cocktail. diner

eigenaren van het restaurant
bottom of page